Välkommen att ta kontakt med TC-Byggtjänst

Välkommen att ta kontakt med TC-Byggtjänst

Vi är ett byggföretag som har varit verksamma i över 10 år i branschen och finns för företag och privatpersoner i Dalarnas län.

Vi har professionella medarbetare som har kompetens och lång erfarenhet inom tjänsterna fasadbyten, målning och putsning i Ludvika kommun. 

Vår styrka som företag är att vi är serviceinriktade och satsar på en personlig service där vi är flexibla och skräddarsyr våra tjänster utefter kundens behov och önskemål.

För oss är det viktigt att få en bra start på ditt kommande projekt, vi erbjuder därför alla våra kunder ett gratis hembesök med offert. Självklart helt utan köpkrav!
Vi strävar alltid efter kundnöjdhet och det skapar vi genom bra kommunikation, hög kvalité och fina slutresultat.

Frågor kring fasadrenovering, putsning, målning eller fasadbyte i Ludvika?  Välkommen att kontakta vårt serviceinriktade team i Ludvika.

Välkommen att boka fasadbyte med oss i Ludvika - helt kostnadsfritt!

Vi utför fasadbyten med material som tegel, puts, plåt och trä. TC-Byggtjänst har skickliga målare och bistår även med professionell putsning i Ludvika. Fasaden är ett betydelsefullt skydd mot snö, vatten och vind, som kräver gedigen kunskap och kontinuerligt underhåll.