Ta hjälp av våra målare i Ludvika med fasadmålning

Att måla om ett hus kräver ett gediget förarbete och att målningen utförs korrekt så att fasaden får en maximal livslängd. Våra målare i Ludvika är experter på fasadmålning och kan hjälpa dig med ditt målningsprojekt till ett konkurrenskraftigt pris.

Ska du genomföra ett fasadbyte behöver du samtidigt måla din nya fasad. När man målar en ny träfasad är det viktigt att målningsarbetet utförs korrekt och med rätt material så att den nya fasaden får en maximal livslängd. Vi på Tc Byggtjänst är proffs på fasadmålning och kan hjälpa dig med målning av alla typer av fasader. Vi kan åta oss totalentreprenaden i samband med att du behöver måla om fasaden men även hjälpa dig med fasadbyte i Ludvika. Våra skickliga snickare och målare i Ludvika är yrkesutbildade och utför arbetet med perfekt resultat och enligt gällande branschregler. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din fasadmålning.

 

Fasadmålning i Ludvika

Att måla om huset är ett krävande projekt som tar tid, framför allt i samband med förarbetet. Det är just förarbetet som ligger till grund för slutresultatet och därför är det viktigt att det utförs korrekt så fasaden får en lång livslängd men också ett snyggt utseende. Man behöver även tillgång till rätt utrustning och ställning så arbetet kan utföras effektivt och professionellt. Du kan med varm hand överlåta målning till oss som har målare i Ludvika som är specialister på fasadmålning så får du mer tid över att göra något roliga för. Dessutom så kan du vara trygg med att arbetet blir utfört med ett förstklassigt resultat så fasaden får en maximal livslängd.

 

ROT-avdrag vid fasadmålning

När du målar om din fasad har du möjlighet att göra ett ROT-avdrag som motsvarar 30 % av våra arbetskostnader. Förutsättningen för ROT-avdraget är att du äger fastigheten, att fastigheten är minst 5 år gammal, att du är myndig och att du har betalt in motsvarande belopp i skatt. Självklart gör vi avdraget direkt på fakturan så att du inte behöver ligga ute med några pengar. Vi tar också över all administration kring avdraget med Skatteverket.

 

Kontakta oss för mer information

Vi på Tc Byggtjänst har varit verksamma inom byggbranschen under en lång tid och genom åren samlat på oss massor av goda omdömen från våra nöjda kunder. Våra målare i Ludvika är mycket erfarna och kunniga och kan utföra alla typer av målning, såväl fasadmålning som målning inomhus. Du kan kontakta oss för att få mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera ditt projekt. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett fast pris, så att du vet exakt vad det kostar innan vi påbörjar arbetet. 

Boka smidigt ett kostnadsfritt platsbesök här!

TC-byggtjänst utför fasadbyten i Ludvika med material som tegel, puts, plåt och trä. Vi har skickliga målare och bistår även med professionell fasadputs i Ludvika. Använd nedanstående formulär för att boka in ett platsbesök med oss redan idag!