Välkommen att ta kontakt med oss på TC-Byggtjänst

Välkommen att ta kontakt med oss på TC-Byggtjänst

Vi är ett byggföretag som har varit verksamma i över 10 år i branschen och finns för företag och privatpersoner i Dalarnas län.

Vi har professionella medarbetare som har kompetens och lång erfarenhet inom tjänsterna fasadbyte, målning och putsning i Ludvika kommun. 

Vår styrka som företag är att vi är serviceinriktade och satsar på flexibilitet och skräddarsydda tjänster utefter kundens behov och önskemål. Vi strävar alltid efter högsta möjliga kundnöjdhet och det skapar vi genom bra kommunikation, hög kvalité och fina slutresultat.

Kostnadsfria hembesök

För oss är det viktigt att få en bra start på ditt kommande projekt. Därför erbjuder vi alla våra kunder ett gratis hembesök med offertlämning - självklart helt utan köpkrav!

Har du frågor kring fasadrenovering, putsning, målning eller fasadbyte i Ludvika? Välkommen att kontakta TC-Byggtjänsts serviceinriktade team!

Boka smidigt ett kostnadsfritt platsbesök här!

TC-byggtjänst utför fasadbyten i Ludvika med material som tegel, puts, plåt och trä. Vi har skickliga målare och bistår även med professionell fasadputs i Ludvika. Använd nedanstående formulär för att boka in ett platsbesök med oss redan idag!